JEZIV ZLOČIN U BORU: Đorđe bez ikakvog povoda zaklao četvoročlanu porodicu a onda silovao devojčicu (7)! NAJMORBIDNIJI UBICA U SRBIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 14:43

JEZIV ZLOČIN U BORU: Đorđe bez ikakvog povoda zaklao četvoročlanu porodicu a onda silovao devojčicu (7)! NAJMORBIDNIJI UBICA U SRBIJI

U Boru su su sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka živela dva muškarca sa istim imenom: Đorđe Adamović. Ðorđe N. Adamović bez ikakvog povoda zaklao je celu porodicu svog prijatelja i obljubio mrtvo telo njegove žene.
Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi. U kategoriji Najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna dela koja su odnela nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cela mesta u kojima su se desili.
3. septembra 1985. godine, Bor je zavijen u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.