JEZIV SNIMAK: Otac predaje dete supruzi nakon što je shvatio da će biti UBIJEN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK: Otac predaje dete supruzi nakon što je shvatio da će biti UBIJEN (VIDEO)

Ubica je pobegao sa lica mesta

Na zastrašujućem snimku, koji je zabeleželila nadzorna kamera u državi Pernambuko u Brazilu, vidi se kako otac predaje dete supruzi nakon što je shvatio da će biti ubijen.

Pročitajte i:

On se pribrano okreće supruzi kako bi joj šapnuo poslednje reči pre nego što će joj predati devojčicu i kleknuti na zemlju.

Četrdesetšestogodišnji advokat Andre Ribeiro parkirao je automobil ispred jedne kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaobišao ga, otvorio vrata i izvadio dete iz kola, dok ga je napadač vrebao iz prikrajka.

Nekoliko trenutaka kasnije, muškarac u beloj majici s kačketom na glavi pojavio se u kadru i uperio oružje u njega.

Otac ga je pogledao i brzo predao supruzi dete, ne pokazujući strah. Zatim je kleknuo pored kola, a napadač je iz neposredne blizine ispalio pet metaka u njega.

Ribeiro je izdahnuo istog časa, a njegova supruga i ćerka nisu povređene. .

Lokalni mediji navode da je žena radila kao služavka kod napadača, a motiv ubistva nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.