JEZIV SNIMAK MONSTRUOZNOG PREBIJANJA U PIROTU: Isplivao video u kome se tvrdi da su VELJA NEVOLJA I NJEGOVA EKIPA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 16:21

JEZIV SNIMAK MONSTRUOZNOG PREBIJANJA U PIROTU: Isplivao video u kome se tvrdi da su VELJA NEVOLJA I NJEGOVA EKIPA (VIDEO)

Na snimku se vidi kako grupa momaka sa kapuljačama napada i tuče osobe, koje se ne vide na snimku.

Uznemirujući snimak brutalne tuče u jednom lokalu u Pirotu osvanuo je na internetu, a navodi se da je u pitanju "Veljko Belivuk i njegova ekipa". Ipak, na snimku se ne vide lica aktera događaja, a nije poznato ni od kada datira ovaj video zapis.

- Snimak Belivuk i ekipa prebija u Pirotu lokalne momke u kafiću. Snimljeno pre hapšenja Belivukove grupe. Do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan danas niko nije procesuiran za ovo nasilje - piše u opisu videa na Fejsbuk profilu "Belocrkvanske novosti".

Na snimku se vidi kako grupa momaka sa kapuljačama napada i tuče osobe, koje se ne vide na snimku.

U jednom trenutku, oni uzimaju stolice i njima udaraju žrtve.

Na kraju, kada su se napadači udaljili, žrtve su pokušale da ustanu sa poda, teturajući se i pokazujući da su u bolovima.

Kako se vidi na snimku, datum koji stoji je 15. novembar 2017. godine.

Ipak, nije poznato da li je video od tada.

Sa druge strane, u to vreme, novembra 2017. godine Veljko Belivuk i Marko Miljković su bili u pritvoru kao osumnjičeni za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića, a pušteni su iz pritvora u maju 2018. godine.

Podsetimo, Belivuk je zajedno sa Miljkovićem optužen da su formirali kriminalnu grupu koja je osumnjičena za sedam monstruoznih ubistava, drogu, oružje, otmicu i silovanje.

Oni su uhapšeni 4. februara 2021. godine i od tada se nalaze u pritvoru, a sudi im se od oktobra prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.