JEZIV SNIMAK Bik ubada toreadora pravo u testise

Izvor: Blic, 09.Jun.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV SNIMAK Bik ubada toreadora pravo u testise

Španski toreador Marko Galan, ozbiljno je povređen kada ga je bik svojim rogom ubo u testise. Sve se odigralo pred hiljadama posetilaca u mestu San Isidro, gde se nalazi najveća arena za koride u Španiji.

Na snimku se vidi toreador kako trči ka biku i zabada mu koplje u leđa, a onda mu se životinja osvetila tako što se okrenula ka njemu zakačivši ga rogom pravo u testise. Od udarca, toreador je pao pravo na zemlju.

Galan je počeo jako da krvari, pa je izveden >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz ringa, dok su drugi toreadori odvlačili pažnju biku. Španski mediji tvrde da je povredio testise, ali da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Na kraju predstave, bik koji ga je povredio je i ubijen, kada su ga za kraj probola dva matadora.

Iako je korida u nekim delovima Španije ukinuta, u San Isidru je ona i dalje jako popularna.

VIDEO> Pogledajte kako je bik povredio toreadora

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.