JEZIV SLUČAJ U HRVATSKOJ! Policajci silovali ženu: Trenutno su na ispitivanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 11:58

JEZIV SLUČAJ U HRVATSKOJ! Policajci silovali ženu: Trenutno su na ispitivanju

Uhapšeni policajci trenutno su na ispitivanju u Županijskom Državnom tužilaštvu

Dva policajca iz policijske uprave ličko-senjske uhapšena su zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo protiv polne slobode na štetu ženske osobe.

Nad njima je policija završila kriminalističko istraživanje te je protiv njih podignuta krivična prijava, stoji u saopštenju, prenosi Index.

Kako nezvanično saznaje Index, za silovanje je policajce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijavila žena koju obojica poznaju od ranije. .

Policija u saopštenju navodi da "nije u mogućnosti objaviti više informacija o navedenom događaju", a "sve s ciljem zaštite žrtve krivičnog dela od sekundarne viktimizacije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.