JEZIV PRIZOR U NIŠU U stanu pronađeno BEŽIVOTNO TELO ŽENE, sumnja se na UBISTVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV PRIZOR U NIŠU U stanu pronađeno BEŽIVOTNO TELO ŽENE, sumnja se na UBISTVO!

U toku je istraga

Kako se saznaje, Nišlijka stara 81 godinu nađena je danas oko 14 časova mrtva u svom stanu na Bulevaru dr Zorana Đinđića.

U stanu je zatečen jeziv prozor - velika količina krvi a pronađen je i nož. Zbog toga se i sumnja da je starica brutalno usmrćena ali se ne isključuje još uvek i neki drugi scenario, sve dok policija ne završi uviđaj.

U Višem javnom tužilaštvu je potvrđeno da se sumnja na ubistvo.

- Na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nađenih tragova sumnja se da se radi i ubistvu. Naložena je obdukcija i uzimanje bioloških tragova. Policija traga za izvršiocem - kazao je portparol Višeg javnog tužilaštva Borislav Radonjić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.