JEZIV PRIZOR: Klima pala sa OSMOG SPRATA na DEČIJA KOLICA, začuo se samo krik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV PRIZOR: Klima pala sa OSMOG SPRATA na DEČIJA KOLICA, začuo se samo krik!

Dvogodišnja devojčica poginula je u ponedeljak u Torontu, kada je klima pala sa prozora 8. sprata pravo na dečija kolica i usmrtila je!

Majka, koja je gurala kolica ispred zgrade prošla je bez povreda. Ekipa hitne pomoći je odjurila na lice mesta i prevezla devojčicu u obližnju bolnicu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Javna agencija za stambeno zbrinjavanje traži od svojih stanara da instaliraju prozorske klima uređaje u skladu sa odgovarajućim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednosnim standardima i da ih postavljaju preko balkona, kad god je to moguće.

- Nepravilno postavljeni klima-uređaji ozbiljni su sigurnosni rizik za vas i vašu porodicu i mogu pasti na druge ljude - upozoravaju.

Stanovnici mogu odgovarati za nepravilno postavljene klima-uređaje.

Iz uprave zgrade rekli su u izjavi:

- Naše misli su sa porodicom u ovom teškom trenutku i pružamo im iskreno saučešće.

Za sada nije poznato kakve tačno posledice će snositi stanari zgrade, odnosno vlasnici stana čija je kima ubila devojčicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.