JEZIV POKUŠAJ SILOVANJA KOD VARVARINA: Meštanku zgrabio za vrat, pa krenuo da je cepa odeću - samo zbog jedne stvari manijak se dao u beg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 20:23

JEZIV POKUŠAJ SILOVANJA KOD VARVARINA: Meštanku zgrabio za vrat, pa krenuo da je cepa odeću - samo zbog jedne stvari manijak se dao u beg!

Policija je uhapsila osumnjičenog za pokušaj silovanja kod Varvarina, prenosi beogradski medij.

Pokušaj silovanja prijavljen je policiji u selu Bačina kod Varvarina, saznaju mediji iz više izvora.

Policija je, prema saznanjima beogradskog medija, uspela da locira i uhapsi osumnjičenog (27), koji je u prvim izjavama negirao ceo događaj.

Žrtva je meštanka stara oko 44 godine.

- Prema njenim rečima, do napada je došlo na putu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se vraćala sa posla - kažu.

- Uspela je donekle da rekonstruiše događaj: napadač ju je uhvatio za vrat, pokušao je da skine odeću. Došlo je guranja i borbe. Žena je nekako uspela da se izvuče i mobilnim telefonom pozvala supruga. Kada je to čuo, napadač se dao u beg - naglašavaju.

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog, kome je posle saslušanja određen pritvor. Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.