JEZIV NAPAD NA PLAŽI NA HALKIDIKIJU: Menadžer bara prebio stariji bračni par zbog postavljanja peškira

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 22:41

JEZIV NAPAD NA PLAŽI NA HALKIDIKIJU: Menadžer bara prebio stariji bračni par zbog postavljanja peškira

Menadžer bara pretukao je stariji bračni par koji je želeo da postavi peškire na plaži na Halkidikiju.

 Incident se dogodio na plaži Kastamoniti u Nikitiju za vreme protesta "Pokret peškira" organizovanog širom Grčke jer lokali sve više zauzimaju prostor na plažama.

Kako prenosi "Prototema", odgovorna osoba im je prvo zabranila da se kupaju na plaži, a zatim ih je fizički napala. Muž starije žene je završio u bolnici.

Menadžer je zatim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako opisuje žena, prešao na njenog supruga, koga je bacio na pesak i pocepao mu košulju.

- Zvala sam u pomoć, ali niko nije došao... Devojka koju ne poznajem, pozvala je policiju i Hitnu pomoć - požalila se žena.

Muškarac (74) je prevezen u bolnicu gde mu je zbog zadobijenih povreda operisano koleno, prenosi "Prototema".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.