JEZERO NA AUTOKOMANDI: Pešaci u vodi do struka, gejzir na ulici (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 22:10

JEZERO NA AUTOKOMANDI: Pešaci u vodi do struka, gejzir na ulici (FOTO/VIDEO)

Veliko nevreme je danas zahvatilo prestonicu Srbije.

Nesvakidašnji prizor da od Autokomande, kojom svaki dan prođe na hiljade automobila, tramvaja i autobusa, postane jedan veliki bazen, zatekao nespremno nekoliko pešaka.

Mama šalje sa posla. Autokomanda upravo! pic.twitter.com/z2yqZydZ9y

— Boginja Bre🦋 (@nervno_emotivna) June 8, 2020

Veliko nevreme koje je danas zadesilo Beograd, iznenadilo je i nekoliko pešaka. Oni su pokušali da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sklone sa kiše probijajući se kroz vodu, koja im je došla maltene do struka.

Potop na Autokomandi.

Ali ne cudi najniza tacka a prevelika kolicina vode koja se sliva niz Vojvode stepe, bulevar Oslobodjenja, Ljutice Bogdana I Dr Milutina Ivkovica #beograd #autokomanda #kisa pic.twitter.com/FEz87yfOq9

— Александар Јоцић (@instalajker) June 8, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.