JESMO ZA SANKCIJE, ALI NE AKO VUČIĆ PREDLOŽI Banalne izjave opozicije, otpisuju sopstvene STAVOVE zbog predsednika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 11:55

"JESMO ZA SANKCIJE, ALI NE AKO VUČIĆ PREDLOŽI" Banalne izjave opozicije, otpisuju sopstvene STAVOVE zbog predsednika (VIDEO)

Prof. Vuletić je nedavno rekao da u Srbiji postoje grupe za pritisak kojima je jedini program da su protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović i Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd" rekli su u "Utisku nedelje" da se zalažu za usaglašavanje za spoljnom politikom Evropske unije, odnosno za uvođenje sankcija Rusiji, dok je predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović poručio da to "ne dolazi u obzir".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Lazović je dodao da su se oni saglasili da su za usklađivanje spoljne politike sa EU i da su za uvođenje restriktivnih mera prema režimu Vladimira Putina, s tim što on lično ne bi podržao taj predlog ako bi on došao od predsednika Vučića.

Prof. Vuletić je nedavno rekao da u Srbiji postoje grupe za pritisak kojima je jedini program da su protiv Vučića. EVO PRIMERA:

Lazović - Ne davimo BG: "Mi smo ZA sankcije ali NEĆEMO GLASATI ZA NJIH AKO IH VUČIĆ PREDLOŽI!"

Stefanović - SSP: "TO JE PARADOKSALNO I BESMISLENO!" pic.twitter.com/iIu5sifxeL

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 15, 2022

- Smatram da ta jedna odluka ne znači da se Srbija kreće ka Zapadu, već je to njegova lična borba za vlast. Mi još nismo odlučili šta ćemo, ali u svakom slučaju ne treba mu (Vučiću) pomagati - odgovorio je Lazović.

Podsetimo, prof. Vuletić je nedavno rekao da u Srbiji postoje grupe za pritisak kojima je jedini program da su protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.