JELKO KACIN NASTAVLJA PO STAROM

Izvor: Kurir, 05.Jun.2011, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELKO KACIN NASTAVLJA PO STAROM

BEOGRAD - U reformama koje Srbija preduzima ima pomaka, ali i zabrinutosti, kaže izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin. On je rekao da se radi na tome da Srbija dobije status kandidata do kraja godine, ali da je drugo pitanje kada

BEOGRAD - U reformama koje Srbija preduzima ima pomaka, ali i zabrinutosti, kaže izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin. On je rekao da se radi na tome da Srbija dobije status kandidata do kraja godine, ali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << drugo pitanje kada će dobiti datum za početak pregovora.

- Tražimo od Srbije da ne bude zemlja, već država Srbija, i da ovde konačno prorade institucije pravne države. Da se stvori atmosfera u kojoj bi bilo moguće ostvariti više stranih ulaganja, kao dostizanje jačeg raspoloženja celog društva ka evropskom putu - rekao je Kacin.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.