(VIDEO) JEDVA GA OBUZDALI: Ujedao ljude na plaži pod uticajem droge kanibal!

Izvor: Kurir, 04.Jul.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEDVA GA OBUZDALI: Ujedao ljude na plaži pod uticajem droge kanibal!

Urlao plažom i redom ujedao kupače, dok prestravljeni prolaznici nisu pozvali policiju i hitnu pomoć. Čim su ekipe stigle, on je pokušao i njih da grize, ali su uspeli da ga obuzdaju i obore na zemlju

Britanac uhapšen na plaži Magaluf, u Španiji, kada je pod uticajem narkotika kanibal počeo da ujeda sve kupače koji su mu se našli na putu.

Uznemirujući video hapšenja prikazuje kako muškarac vrišti na policiju dok ga nekoliko njih jedva obuzdava. Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se da je počeo da grize ljude pod uticajem droge pod nazivom kanibal, koja se prodaje putem interneta kao so za kupanje.

On je urlao plažom i redom ujedao kupače, dok prestravljeni prolaznici nisu pozvali policiju i hitnu pomoć. Čim su ekipe stigle, on je pokušao i njih da grize, ali su uspeli da ga obuzdaju i obore na zemlju.

Nedavno je četvoro hospitalizovano na Ibici zbog konzumiranja ove droge, a uglavnom izaziva ekstremnu agresivnost.

Pretpostavlja se da je upravo ova droga krivac za stravičan napad u Majimu pre dve godine, kada je muškarac odgrizao trećinu lica beskućniku na ulici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.