JEDU NAŠU MARIHUANU! SVI SU URAĐENI Pacovi upali u policijsku sobu sa dokazima i počeli da PRAVE HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 20:04

"JEDU NAŠU MARIHUANU! SVI SU URAĐENI" Pacovi upali u policijsku sobu sa dokazima i počeli da PRAVE HAOS

Zbog pacova i bubašvaba se gradi nova policijska stanica.

- Ne možete reći da cenite svoje zaposlene, a u isto vreme ih puštati da rade u neprihvatljivim uslovima - rekla je šefica policije

- Pacovi jedu našu marihuanu. Svi su naduvani - požalila se šefica policije u Nju Orleansu Ani Kirkpatrik na sastanku gradskog odobora.

Glodari su ušli u sobu s dokazima i prave nered. Kako pišu američki mediji, problemi nisu samo u toj prostoriji, bubašvaba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pacova ima po celoj zgradi, a zaposleni pronalaze pacovski izmet i po radnim stolovima.

U zgradi ne rade ni klima uređaji, a ni liftovi ne voze, prenosi CBS News.

- Ne možete reći da cenite svoje zaposlene, a u isto vreme ih puštati da rade u neprihvatljivim uslovima - dodala je Kirkpatrik na odboru.

Članovi odbora glasali su da se odobri najam nove zgrade u koju bi se policija smestila.

Najam na 10 godina biće  670.000 dolara mesečno, što je i dalje jeftinije nego 30 miliona dolara koliko bi koštalo da se ide u popravak trenutnog sedišta. Ako predlog zaživi, policija bi mogla bez pacova mogla biti do leta.

Izvor. Srbija Danas/CBS News/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.