JEDNOJ OSOBI SE IZGUBIO SVAKI TRAG U SUPERĆELIJSKOJ OLUJI! Pokrenuta potraga, sinoćni udar za epilog imao sedam povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 07:28

JEDNOJ OSOBI SE IZGUBIO SVAKI TRAG U SUPERĆELIJSKOJ OLUJI! Pokrenuta potraga, sinoćni udar za epilog imao sedam povređenih

Vatrogasci su tokom oluje na teren izašli 200 puta

U oluji koja je u petak uveče zahvatila Hrvatsku, prema prvim informacijama, povređeno je sedam osoba - šest u kampu u Novigradu i jedna u Opatiji.

Jedan muškarac nestao je tokom oluje u moru kod Novigrada, a pokrenuta je potraga.

Jako nevreme u petak popodne prvo je zahvatilo Istru i Kvarner. Padao je grad, a jak vetar je čupao stabla.

Nevreme se potom premestilo u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unutrašnjost Hrvatske.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević izjavio je nakon još jedne snažne oluje koja je pogodila Zagreb da su vatrogasci izašli na teren više od 200 puta, dodajući da je najvažnije da nema povređenih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.