JEDNO DUPE NA DVE KLUPE

Izvor: Kurir, 24.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNO DUPE NA DVE KLUPE

Bivši dečko Romane Panić, grčki biznismen Fotos Pitađis, besan na njene izjave da su zajedno i sve poriče, a Romana ekskluzivno za Kurir otkriva celu priču

Iako je Kurir nedavno objavio da su bivši ljubavnici Pitađis i Romana posle ludog provoda u jednom novosadskom klubu završili u hotelskom apartmanu, bogati Grk tvrdi da su njegovi kontakti sa pevačicom isključivo na prijateljskoj osnovi.

Romana je izjavljivala da joj se Fotos vratio s kajanjem i priznanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je učinio niz grešaka, navodi jedan nedeljni tabloid, kao i to da su sporne noći u hotelskoj sobi pričali o budućnosti.

Posle ovih izjava Romanin bivši, smrtno uvređen, odlučio je da javno kaže u kom su zapravo odnosu njih dvoje:

- Nisam se pomirio sa Romanom Panić i nisam više u ljubavnoj vezi sa njom! Ja sam sa Jovanom i mnogo je volim. Evo, baš sada sam u stanu sa Jovanom i našom ćerkicom. Presrećan sam - rekao je Pitađis.

Fotos otkriva da su Jovana i on odlučili da bebi daju ime Neseli, po grčkoj mitološkoj boginji, a ne po Romani!

- U narednih šest meseci planiramo i krštenje naše devojčice, a kum će biti moj veliki prijatelj Radosav Savatijević Kene, vlasnik beogradske televizije Spektrum - otkriva Fotos i dodaje da Jovana i on još nisu odlučili gde će se skrasiti, ali da će zasad njih troje živeti na relaciji Beograda-Kipar.

Revoltirana pričom koju Pitađis plasira, Romana je odlučila da ekskluzivno za Kurir otkrije sve detalje koje je do sada čuvala u tajnosti:

- Uvek sam do sada na pitanja i tračeve o mojoj vezi sa Fotosom govorila da nemam komentar i time sam štitila interese drugih ljudi, a ne sopstveni. Pošto mi se to obilo o glavu, odlučila sam da sada kažem o čemu se radi. Fotos jeste bio na mom rođendanu i viđali smo se, razgovarali smo o planovima za zajedničku i poslovnu budućnost. Došao je da me moli za oproštaj. Sve sam mu oprostila, ali nisam budućnost koju mi je obećavao. Zato još nisam donela odluku da li ću biti ponovo s njim, ali moje srce i emocije prema tom čoveku ipak su prevagnule. Odlučila sam, isto tako, da se više ni od koga ne krijem. Fotos nikada sa mnom nije raskinuo! Čak je došao sa opravdanjem da se beba desila slučajno i da će on svoje greške ispraviti. Jovani je rekao da se neće ženiti, jer to nije njegov život, ali da je džentlmen i da će ispoštovati njenu odluku da rodi to dete, i to u svakom pogledu. Poučena iskustvom da on mišljenje menja svaki dan, tvrdim da će vreme pokazati sve. Ja sam osoba sa ozbiljnim emocijama prema njemu i ne jurim ničije pare ni reputaciju, jer sve to imam! On mora da odluči šta želi i sa kim želi da živi. Ja njega razumem, njemu uopšte nije lako. Čovek se muči, kida između dve vatre, a to nije nimalo lako. Meni je najlakše, znam šta osećam i nemam nikakvih prepreka, a ne bih da sam u njegovoj koži. Želim mu da što pre reši svoju agoniju! - završava Romana pomirljivim tonom.

Iako uhvaćen na delu, Pitađis je bio isključiv u tome da za njega postoje samo dve žene - Jovana i Neseli.

Međutim, pitali smo se da li „prijateljski odnosi“ u novo vreme podrazumevaju i intimne odnose pa smo pogrešno protumačili njihovu „akciju“ u Novom Sadu, ili Pitađis samo pokušava da opere prljav veš koji je Romaninim (ne)namernim izjavama tresnuo baš pred noge svoje drage Jovane.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.