JEDNIM POTEZOM U SLAGALICI ODUŠEVIO GLEDAOCE, A I VODITELJKU MARIJU! U igri korak po korak, otišao korak dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 22:46

JEDNIM POTEZOM U SLAGALICI ODUŠEVIO GLEDAOCE, A I VODITELJKU MARIJU! U igri "korak po korak", otišao "korak dalje"

Neizvesno je bilo do samog kraja, a Petar je oduševio gledaoce, kao i voditeljku Mariju Veljović Milanović uradivši nešto što se retko dešava u ovom kvizu

U poslednoj emitovanoj epizodi 138. ciklusa popularnog kviza "Slagalica" gledali smo žestoku borbu za ulazak u polufinale takimičara Živorada Marinkovića i Petra Alempijevića.

.

On je u igri "korak po korak" pogodio zadati pojam već na osnovu prvog koraka koji je glasio: "Na filmu ima veze s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzom hranom", a Petar je kao iz topa rekao:

"Nacija", i osvojio 26 poena, ali i oduševio gledaoce kao i voditeljku.

"Svaka čast, kako ste znali... Ovo se baš retko dešava u Slagalici", poručila je Marija.

Petar je osvojio 294 i plasirao se u polufinale ovog ciklusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠAH MAT U ČETIRI SEKUNDE: Petar je sinoć brzinskim rešenjem igre oduševio čak i voditeljku Slagalice "KAKO STE ZNALI?"

Izvor: Blic, 13.Maj.2021, 11:09

Svega četiri sekunde, bilo je dovoljno da Petar Alimpijević postane nova zvezda najdugovečnijeg porodičnog kviza "Slagalica" koji se emituje na Prvom kanalu Radio televizije Srbije. Toliko je, naime, njemu bilo potrebno da u igri "Korak po korak", pronađe konačno rešenje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.