JEDNA STRANA DRŽAVA SE MEŠALA U IZBORE! Vučić sprema pismeno posle koga će SVE biti jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 14:46

JEDNA STRANA DRŽAVA SE MEŠALA U IZBORE! Vučić sprema "pismeno" posle koga će SVE biti jasno

Ako nosilac liste "Mi-Glas iz naroda" Branimir Nestorović ostane pri tome da neće da podrži nikog, ići će se ponovo na izbore u Beogradu, istakao je predsednik Srbije

Govoreći o zamerkama međunarodne zajednice na neregularnosti na izborima 17. decembra, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su ovo bili do sada najčistiji i najpošteniji izbori i da to svi znaju.

- Poštujem svaki glas i tih 900.000 koji su dobili predstavnici bivšeg režima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali moram da poštujemo i milion 800.000 ljudi na drugoj strani koji su glasali za SNS. Biračka volja naroda biće poštovana - istakao je Vučić.

On je dodao da opozicione stranke koje traže ponavljanje izbora, nemaju primedbu ni na jednom zapisniku u Beogradu jer su očekivali pobedu i znaju da je bilo sve fer i čisto i da su ovo rezultati.

Odgovarajući na pitanja novinara u Vrbasu, Vučić je istakao da naši državni organi završavaju "pismeno" o uplivu jedne strane zemlje u naše izbore.

- Tada ćemo celom svetu pokazati kako se vrši takva vrsta mešanja u procese koji pripadaju jednoj nezavisnoj zemlji - dodao je Vučić.

On je dodao i da ako nosilac liste "Mi-Glas iz naroda" Branimir Nestorović ostane pri tome da neće da podrži nikog, ići će se ponovo u nekom trenutku na gradske izbore u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.