JEDNA LAŽ SUSTIŽE DRUGU Vučić o pretnjama smrću i o vešalima na protestu opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 12:45

"JEDNA LAŽ SUSTIŽE DRUGU" Vučić o pretnjama smrću i o vešalima na protestu opozicije

Aleksandar Vučić je odgovorio na stravičnu scenu sa jučerašnjeg protesta.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o obešenoj lutki sa njegovim likom, koja je nošena na protestima opozicije, kaže da je njegov posao da čak i pretnje smrću trpi.

- Sit sam tih laži da je to doneo neko sa strane. Imali su vešala svih ovih godina, sada su doneli kako neko završi na vešalima. Moj posao je da takve svinjarije, gadosti trpim. Ja sam predsednik Republike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i moj posao je da čak i pretnje smrću trpim. Ne znam da li se to goni eks oficio, po službenoj dužnosti ili ne. Što se mene tiče to rade svaki dan. Dnevno ima više od 200 pretnji smrću upućenih meni. Kada ste predsednik onda morate da naučite da to trpite - kazao je Vučić.

Vučić kaže da je video mnogo manipulacija, i ističe da nikada nije ljude zvao lešinarima, već političare.

- Laž jedna sustiže drugu laž. Kao da smo protestovali zbog Ivanče, što nije tačno, ili da sam ja bio u rijalitiju. Pa kažu neko je gledao rijaliti pa je ubijao. Čekajte ljudi iz vašeg rijalitija su izašle ubice. Bolje da ne govorim šta mislim, pokušavam da se naučim da se suzdržim od suvišnih komentara. Ja sam otvoren za razgovore. Znam da oni to ne žele, nadaju se u čudo i da će preuzeti vlast na silu, što se neće dogoditi. Svaki dan su im otvorena vrata, na koju god temu hoće da odgovaraju - ističe on i dodaje:

- I da se vratim na pitanje, ta lutka obešenog predsednika Srbije mislim da najbolje potvrđuje diktatorsku prirodu vlasti u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Lutka obešenog predsednika Srbije najbolje potvrđuje diktatorsku prirodu naše vlasti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jun.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći tokom proslave Dana policije i MUP-a Srbije komentarisao je pretnje sa jučerašnjeg protesta opozicije, kada su demonstranti nosili transparent i lutku koja predstavlja obešenog predsednika Srbije. -Sit sam laži. Imali su vešala i svih ranijih...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.