JEDNA EVROPSKA ZEMLJA BELEŽI ZABRINAVAJUĆE BROJKE: U poslednja 24 časa preminule 62 osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 00:47

JEDNA EVROPSKA ZEMLJA BELEŽI ZABRINAVAJUĆE BROJKE: U poslednja 24 časa preminule 62 osobe

Ukupan broj zaražuenih porastao je na 255.970

U Portugaliji je u poslednja 24 sata registrovano 6.472 novozaraženih a umrle su 62 osobe.

, a umrlih na 3.824.

- I dalje imamo vrlo velik broj slučajeva što predstavlja pretnju našem zdravlju. Moramo istrajati u tome ne samo da zaustavimo stopu rasta nego i da je preokrenemo - rekao je premijer Antonio Košta na konferenciji za novinare.

On je najavio da će tokom dva praznika uoči Božića biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabranjen domaći saobraćaj i zatvorene škole kako bi se sprečilo širenje virusa, prenosi AP.

Maske, već obavezne u javnim i zatvorenim komercijalnim prostorima, biće obavezne i na radnom mestu. Preporuka je i da se radi od kuće, gde god je to moguće.

Da li si se ikada osetio/la ugroženo od strane neke nepoznate osobe koja te je kontaktirala putem društvenih mreža?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Korona virus Portugal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.