JEDINI JE ODOLEO: U ovom gradu u Srbiji juče nije pala nijedna pahulja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 07:07

JEDINI JE ODOLEO: U ovom gradu u Srbiji juče nije pala nijedna pahulja!

Širom Srbije putevi su neprohodni, a pod težinom snega padaju stabla i lome se grane

Dok je u većem delu Srbije satima padao sneg, Somborcima nisu bile potrebne ni čizme, ni zimske gume – u tom gradu nije pala ni pahulja, prenosi RTS.

, ali u Somboru nije pala ni pahulja i sneg će, izgleda, potpuno zaobići grad na severu Bačke. Ipak, vreme je i u Somboru daleko od prolećnog, kakvo bi se očekivalo početkom aprila.

Tokom celog jučerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana bilo je veoma hladno. Termometar pokazuje pet stepeni, ali je subjektivni osećaj da je mnogo hladnije zbog vetra koji duva bez prekida. Meteorolozi su najavljivali kišu, ali je vreme ostalo suvo, kao i kolovozi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.