JEDAN PROJEKTIL PROŠAO TIK UZ SRCE VUJOVIĆA Kavčanin izrešetan kad je krenuo kod oca - ovo je pronašla policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 09:56

JEDAN PROJEKTIL PROŠAO TIK UZ SRCE VUJOVIĆA Kavčanin izrešetan kad je krenuo kod oca - ovo je pronašla policija

Vujović je u policijskim evidencijama registrovan kao blizak organizovanoj kriminalnoj grupi "kavači"

Policija nije uspela da otkrije ko je juče ujutro, oko 8.40 sati, povukao oroz automata i osuo rafalnu paljbu ka Cetinjaninu Jovanu Vujoviću (27), teško ga ranivši.

Napadači su ga sačekali kada je krenuo ka servisu svog oca – objektu uz magistralni put Cetinje-Budva, nedaleko od izlaza iz grada.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečeno da su dvadesetsedmogodišnjaka pogodila četiri projektila – ranjen je u predelu grudnog koša i u obe ruke.

"Vijesti" saznaju da je jedan projektil prošao tik uz srce Vujovića.

On je, nakon ukazivanja pomoći, iz cetinjske bolnice transportovan u Klinički centar u Podgorici.

Napadači, koji su vatru otvorili iz "klia", pobegli su ka Budvi, a inspektori su nekoliko kilometara dalje, na Obzovici, pronašli zapaljen automobil i u njemu automatsku pušku.

Sagovornik iz Uprave policije kazao je da je Vujović u policijskim evidencijama registrovan kao blizak organizovanoj kriminalnoj grupi "kavači". Policija je nezvanično saopštila da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom čine sve da rasvetle krivično delo u kom je Vujović ranjen.

Oni su juče satima izuzimali tragove sa lica mesta, ali i lokacije na kojoj je pronađen zapaljeni automobil, a pregledali su i snimke nadzornih kamera, koji će im, kako se veruje, pomoći u istrazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.