JEDAN DETALJ TERA SUZE NA OČI: Roditelji dece ubijene u Ribnikaru na novom suđenju roditeljima dečaka-ubice, POTRESNE SCENE u Palati pravde

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 11:55

JEDAN DETALJ TERA SUZE NA OČI: Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" na novom suđenju roditeljima dečaka-ubice, POTRESNE SCENE u Palati pravde

Svi zagrlili porodicu malene Adriane Dukić.

Porodica Adriane Dukić, devojčice koju je usmrtio dečak ubica u OŠ "Vladislav Ribnikar", a koja je prva podnela privatnu tužbu protiv roditelja masovnog ubice, biće saslušana danas u Višem sudu u Beogradu na novom suđenju u parničnom postupku koji je pokrenut protiv roditelja maloletnog ubice. U odnosu na ovu porodicu, postupak je odvojen od drugih porodica žrtava koji je počeo krajem prošle godine.

Roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčice stigli su danas oko 9.15 sati u zgradu Višeg suda u Beogradu gde ispred sudnice čekaju početak ročišta. U crnini ćutke sede ispred sudnice.

Nekoliko minuta kasnije u holu suda su se pojavili i roditelji drugih mališana koji su ubijeni u OŠ "Vladislav Ribnikar" kako bi pružiili podršku porodici Dukić.

Svi su se zagrlili sa roditeljima ubjiene devojčice, a scene su potresne.

Ovo ročište se odnosi na tužbu protiv roditelja dečaka ubice podneli su majka, otac, brat i sestra devojčice, žrtve pucnjave u Ribnikaru.

Oni zahtevaju naknadu nematerijalne štete zbog smrti bliske osobe, kao i straha i bola, a iznos koji potražuju iznosi oko 300.000 evra.

Nakon ovog zahteva, usledio je novi i to od 27 članova porodica ostalih žrtava.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.