JEDAN ČOVEK može da sruši Netanijahua sa vlasti: Najbliži saradnik izraelskog premijera pristao da SVEDOČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDAN ČOVEK može da sruši Netanijahua sa vlasti: Najbliži saradnik izraelskog premijera pristao da SVEDOČI

Premijer se tereti za korpupciju

Jedan od najbližih saradnika izraelskog premijera Benjamina Netanijahua pristao je da svedoči protiv izraelskog premijera koji se tereti za korupciju i što bi moglo da dovede i do njegovog svrgavanja s vlasti.

Policija nije potvrdila da će Šlomo Filber svedočiti protiv Netanijahua, ali vodeći izraelski mediji su preneli informaciju da je dogovor s njim postignut, prenela je američka agencija.

Filber je bivši šef u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministarstvu za komunikacije u vladi Netanijahua i učestvovao je u tajnom dogovoru prema kojem će Netanijahuova vlada dati povlastice najvećoj telekomunikacionoj kompaniji.

Zauzvrat kompanija će premijera i njegovu porodicu promovisati u medijima koji su pod kontrolom kompanije.

Filber je uhapšen pre nekoliko dana. Bivši premijer Ehud Barak na svom tviteru je napisao da "povratka nema" za Netanijahua i da je "ovo poglavlje političke istorije Izraela došlo do kraja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.