JECAJI ODJEKUJU AFRIKOM, ALI IH SVET NE ČUJE: Nova klanica u Nigeriji, napadnuta policija, ima mrtvih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 21:49

JECAJI ODJEKUJU AFRIKOM, ALI IH SVET NE ČUJE: Nova klanica u Nigeriji, napadnuta policija, ima mrtvih!

Još jedan nemilosrdni napad

Naoružani napadači ubili su sedam policajaca tokom niza napada, do kojih je došlo tokom noći u saveznoj nigerijskoj državi Rivers, saopštila je danas policija. Napadači su u petak uveče otvorili vatru na kontrolni punkt i ubili dvojicu policajaca, saopštio je portparol policije.

Oni su potom ubili još dvojicu policajaca i zapalili partolna kola u jednoj policijskoj stanici, dodao je on. Policija je uzvratila pucnjavom i ubila dvojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadača. Ostali napadači su potom napali jednu policijsku stanicu i ubili trojicu policajaca, a potom pobegli u ukradenom automobilu.

Prema rečima portparola policije, oni su zadobili prostrelne rane "različitog stepena", prenosi Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.