JAVIO SE MAJCI, REKAO DA ĆE DA PROŠETA: Nestao Slaviša iz Obrenovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 19:33

"JAVIO SE MAJCI, REKAO DA ĆE DA PROŠETA": Nestao Slaviša iz Obrenovca

Ova fotografija je iz mlađih dana

Slaviša Đokić (42) iz Gaja kod Obrenovca nestao je 27. avgusta u podne. Kako smo saznali od njegovog brata Ljubiše, nestali muškarac rekao je da ide u šetnju.

- Samo se javio majci, rekao da prošeta i nema ga više - kazao je brat.

Kako nam je objasnio, njegov brat je izašao bez dokumenata. Slučaj su prijavili policiji i ne znaju u kom je pravcu otišao.

- On je psihički bolesnik, ali je miran, stabilan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod terapijom. Do sada to nije radio. Sa sobom ništa nije poneo, ni zdravstvenu knjižicu niti ličnu kartu, telefon ne koristi - kazao je.

U danu nestanka nosio je krem majicu na prugice, teget farmerke i braon obuću. Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj 0628865854.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JAVIO MAJCI DA IDE DA SE PROŠETA: Nestao Slaviša iz Obrenovca, traže ga već dva dana!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2020

Slaviša Đokić (42) iz Gaja kod Obrenovca nestao je pre dva dana, a kako je njegov brat Ljubiša rekao za Novosti, nestali muškarac je rekao da ide u šetnju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.