JAUK MAJKE MILICE (14) I MARIJE (17) NAKON TRAGEDIJE U KULI: Nema više mog SUNCA i moje SREĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 07:44

JAUK MAJKE MILICE (14) I MARIJE (17) NAKON TRAGEDIJE U KULI: "Nema više mog SUNCA i moje SREĆE"

Porodice zavijene u crno.

Dragana Šijan (40), majka tragično stradale Marije F. (17) i Milice S. (14), kojoj se lekari bore za život, od nesreće u Kuli živi kao u bunilu, piše Republika.

- Šta sam bogu zgrešila da me ovo snađe! Jedan muž mi se obesio, drugi je imao infarkt i umro. Sad sahranjujem ćerku, a druga mi je u komi. Gde ja nisam umrla, nego da i ovo doživim?! Kakva me ovo sudbina prati - ponavlja neutešna majka, čije su dve ćerke bile u automobilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti koji je u subotu uveče sleteo s kolovoza u Kuli i u smrt odveo još dve devojke, dok pokušavaju da spasu i jednog njihovog druga.

- Nema više moje Marije, mog sunca i moje sreće, mog prvenčeta dobrog. Htela je da bude varilac i dobro joj je išla škola - jauče majka, dok treći muž Zoran pokušava da je umiri i govori joj da ne gubi nadu da će Milica preživeti i da će se brzo oporaviti. Dragana, ipak, nema mira i nervozno šeta po skromnoj kući u Kuli, iz koje je preksinoć ćerke poslala da prošetaju po gradu i kupe sladoled.

- Rekle su mi da ih zove drugarica Tanja da prošetaju i pojedu sladoled tu u Kuli. Očuh im je dao 20 evra i otišle su lepo doterane. Do jutra se nisu vratile jer su sa društvom otišle u provod, a ne samo na sladoled i u šetnju kako su rekle. Mnogo žalim i Tanju jer su moje ćerke i ona bile nerazdvojne. I to je bila fina devojka iz dobre porodice. Videla sam je na prepoznavanju i nikada mi u životu nije bilo teže - ispričala je nesrećna žena koja je konstantno od nedelje pod dejstvom sedativa.

Njena mlađa ćerka Milica u udesu je zadobila povredu slezine i glave.

- Miličino stanje je i dalje teško, ali stabilno. Činimo sve da bude dobro i verujemo da hoće, a na konzilijumu smo se dogovorili da je bolje da do večeras ostane uspavana kako ne bi trpela ogromne bolove u vratu. Počinju da zaceljuju rane i biće lakše u nastavku oporavka - rekao je doktor iz Dečje bolnice neutešnoj majci.

Smrt 15-godišnje Tatjane Gudž ostavila je prazninu u srcima porodice, koja ima salaš iznad Vrbasa.

- Šta će mi sve ovo, imanje, kuće, životinje i ostalo, kad mi je dete stradalo kad je počelo da živi?! Najradije bih sve zapalio i sravnio sa zemljom. Uđem u Tatjaninu sobu, a suze samo idu jer ne mogu da prihvatim da je više nikada neću videti - priča neutešni otac Slavko (50).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.