JAO, KAKAV MALER: Ostala bez stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi zbog nesrećnog propusta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 20:01

JAO, KAKAV MALER: Ostala bez stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" zbog nesrećnog propusta

Prva koverta za dobijanje glavne nagrade nije bila u skladu sa propisima

Više od tri miliona koverti bilo je večeras u konkurenciji za prvi od 12 stanova u Beogradu i 60 automobila u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Mlada teniserka Olga Danilovać donela je sreću za petoro dobitnika automobila "fijat 500L". A glavna nagrada večerašnjeg izvlačenja bila je - stan.

Stan od 50 kvadrata u naselju Zemunske kapije dobila je Maja Florić iz Paraćina.

Dobitnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "fijata 500L" su Petković Zoran iz Kragujevca, Rašković Matija, Rakić Aleksandar iz Bele crkve i dve dame, Mirjana Kiković iz Beograda kao i Vera Bosnić iz Zemun polja.

Prva koverta koja je izvučena za dobitnika stana bila je neispravna jer je nesuđena dobitnica, gospođa Snežana Medić, poslala fiskalne isečke na kojima nije napisala svoj broj telefona!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.