JAKO NEVREME STIGLO U SRBIJU: Najjači udari u OVOM DELU ZEMLJE, munje i gromovi tutnje nebom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 22:06

JAKO NEVREME STIGLO U SRBIJU: Najjači udari u OVOM DELU ZEMLJE, munje i gromovi tutnje nebom (VIDEO)

Brojni su snimci na društvenim mrežama

Republički hidrometeorološki zavod najavio je da će u naredna dva sata na području Bačke, Srema i Banata biti intenzivnih pljuskova, sa mogućim gradom.

Sprema se nevreme ⛈️⛈️ pic.twitter.com/RmP6AHQO6c

— Lonewolf (@Lonewol81489192) May 25, 2022

- U naredna dva sata na području Bačke, Srema i Banata pojava intenzivnijih pljuskova sa grmljavinom, a lokalno je moguća i pojava sugradice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i grada - navedeno je.

Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, snažno nevreme praćeno jakom kišom, gradom i munjama, već je krenulo kod Sombora i Subotice.

Oko Palića već sevaju munje.

Munje sevaju i u Apatinu i Bajmoku, gde je počela da pada kiša praćena jačim vetrom.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici VojvodinaMeteo, pljuskovi sa grmljavinom zahvatili su sever i zapad Vojvodine. Oblačnost se premešta prema istoku i jugoistoku. Lokalno su moguće vremenske nepogode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.