JAKA EKSPLOZIJA U GARAŽI GSP-A: Dva autobusa izgorela, čula se jaka detonacija

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAKA EKSPLOZIJA U GARAŽI GSP-A: Dva autobusa izgorela, čula se jaka detonacija

U garaži Gradskog saobraćajnog prevoza Novi Sad došlo je do eksplozije. U garaži Gradskog saobraćajnog prevoza Novi Sad došlo je do eksplozije.Nešto posle 22 časa, došlo je do eksplozije i požara u krugu dvorišta GSP Novi Sad, preneo je B92.Prema nezvaničnim informacijama, dva autobusa su izgorela, a čula se i jaka detonacija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Eksplozija u garaži GSP Novi Sad, izgorela dva autobusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2019

U garaži Gradskog saobraćajnog prevoza Novi Sad, na Futoškom putu, noćas nešto posle 22 časa, došlo je do požara i eksplozije. ..Prema prvim informacijama, dva autobusa su izgorela, a čula se i jaka detonacija, ali niko nije povređen...Vatrogasci su brzo reagovali i sprečili dalje širenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.