JADRANKA SE POKAJALA NAKON IZBORNOG DEBAKLA ĐUKANOVIĆA: Objavila Milovu sliku, a onda šokirala sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 14:23

JADRANKA SE POKAJALA NAKON IZBORNOG DEBAKLA ĐUKANOVIĆA: Objavila Milovu sliku, a onda šokirala sve (FOTO)

Pevačici je od 2020. godine zabranjen ulazak u Srbiju.

Pevačica Jadranka Barjaktarović, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju, oprostila se od odlazećeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Ona se oglasila povodom izbora u Crnoj Gori, na kojima je posle više od 30 godina Milo Đukanović praktično poslat u političku penziju.

Naime, ona je na Instagramu objavila Milovu fotografiju i uz to je kratko napisala: "Najveći si", uz šta je stavila crveno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srce. Međutim, ubrzo se pokajala, pa je ovu objavu uklonila sa svog storija.

Podsetimo, Jadranki je od 2020. godine zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je, nakon izbora i promene vlasti u Crnoj Gori, na jednoj političkoj proslavi u Podgorici jasno izmenila tekst numere, te umesto "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", zapevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije".

Podsetimo, Jadranka se 2020. godine, posle skandala, pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi.

- Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome - napisala je pevačica tada i dodala da ju je ponela atmosfera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.