JA TO RADIM NAMERNO: Tramp ŠOKIRAO priznanjem o OVE dve žene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 11:09

"JA TO RADIM NAMERNO": Tramp ŠOKIRAO priznanjem o OVE dve žene!

Bivši predsednik SAD kaže da je "fantastičan govornik"

Bivši američki predsednik Donald Tramp juče je rekao da kada on pomeša imena, to radi namerno. Naime, tokom govora koji je održao prošlog meseca, Tramp je pomešao Niki Hejli, suparnicu za republikansku predsedničku nominaciju, sa bivšom demokratskom predsednicom Zastupničkog doma Nansi Pelosi.

Takođe, je u svom govoru nagovestio da je bivši predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Barak Obama još na dužnosti.

- Kada sam namerno zamenio imena, rekli su da ne razlikujem Pelosi od Niki. Ja sam fantastičan govornik. Što se tiče funkcije Obame, to je bio sarkazam, a ne gaf - istakao je Tramp na skupu u Južnoj Karolini.

Nakon što je prošlonedeljni izveštaj ukazao na to da američki predsednik Džo Bajden (81) možda ima problema s pamćenjem, u prvi plan američke predizborne kampanje stavljeno je pitanje starosti i mentalne sposobnosti kandidata, piše Rojters.

Hejli (52) je pozvala da se svim predsedničkim kandidatima starijim od 75 godina, što uključuje i Bajdena i Trampa, testira mentalna sposobnost. Prema ovotnedeljnoj anketi Rojtersa/Ipsosa, oko 78 odsto ispitanika, uključujući 71 odsto demokrata, smatra da je Bajden prestar za rad u vladi. Za Trampa to smatra 53 odsto ispitanika.

Srbija Danas/Index

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.