JA SAM ZAVRŠIO, VI ZOVITE POLICIJU! Ovo je unuk (18) koji je sekirom UBIO babu (67) - od malena joj pretio!

Izvor: Press, 14.Okt.2021, 14:16

'JA SAM ZAVRŠIO, VI ZOVITE POLICIJU!' Ovo je unuk (18) koji je sekirom UBIO babu (67) - od malena joj pretio!

Tinejdžer Veljko N. (18) koji je uhapšen juče zbog sumnje da je u porodičnoj kući sekirom ubio svoju babu Veru N. (67) u selu Godačica kod Kraljeva, kojoj je prema rečima rođaka, ranije često pretio da će je ubiti.
Foto:pink
Rođak porodice za Kurir kaže da je Veljko N. psihički nestabilan još od malena, ali da se nikad nije lečio.
Često je pretio babi da će je ubiti i da ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je podnese. Bio je čudan od malena, izbegavao je ljude i njegovo ponašanje nije bilo kako treba. Trebao je da se leči, ali porodica to nikad nije prihvatala - objašnjava rođak i dodaje: Nesrećna žena je pre nekoliko meseci bila u bolnici i jedva se izvukla, a nakon toga se vratila kući. Tada su verovatno opet počeli problemi između njih. Sagovornik je opisao i jezivu scenu nakon što je unuk ubio babu.
aka je vikala, zapomagala, a dvojica komšija su pritrčala u dvorište i zatekla mrtvu babu, a Veljko N. je izašao iz dvorišta pa im rekao: "Sad sam ja završio, pa vi zovite policiju!" - kaže on i dodaje da je nakon zločin mirno otišao niz ulicu, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Podsetimo, Veljko N. se sumnjiči da je juče, u porodičnoj kući u okolini Kraljeva, nakon kraće rasprave, sekirom zadao više udaraca u glavu babi (67). Žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UZEO JE SEKIRU IZ DVORIŠTA, VRATIO SE UNUTRA, VERICA JE VRIŠTALA" Majka tinejdžera koji je ubio babu kod Kraljeva otkrila da joj je sin bio povučen (FOTO)

Izvor: Blic, 14.Okt.2021

Veljko Nedeljković (18) iz Godačice kod Kraljeva u sredu popodne sekirom je ubio svoju bebu Vericu Nedeljković (67).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.