JA NE ZNAM NI ADRESU NI POZIVNI BROJ NEBA, AL SE NADAM DA GORE NIŠTA NE BOLI Reči Ivaninog oca slamaju i najtvrđa srca - ubica i dalje na slobodi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 22:09

"JA NE ZNAM NI ADRESU NI POZIVNI BROJ NEBA, AL' SE NADAM DA GORE NIŠTA NE BOLI" Reči Ivaninog oca slamaju i najtvrđa srca - ubica i dalje na slobodi

Ubistvo koje je potreslo Srbiju, ali i Crnu Goru. Ivanin ubica je u bekstvu.

Ivana K. ubijena je pre 4 meseca na Zvezdari, a njen otac Slobodan na Fejsbuku je objavio bolnu poruku u kojoj joj je poručio da mirno spava.

- Zamišljam neka druga vremena, zamišljam da je sve drugačije... Znam da je hiljadu puta teže kad mi duša plače a suve mi oči.... Kada ti je u srcu celi okean... Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni duša, ali znam kako je ovdee dole na zemlji, preteško je... Ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno... - napisao je on uz fotografiju svoje ćerke i golubicu.

Podsetimo, Ivana je ubijena 2. decembra prošle godine, a za osumnjičenim Jetmirom Gočajem policija i dalje u traga u dve države, dok je poternica raspisana 16. januara.

Jetmir je kad je video informaciju da je osumnjičen poslao poruku novinarki koja prati ovaj slučaj, te na pitanje da li će se predati policiji u Srbiji rekao:

- Ja sam u kući trenutno tako da mislim da nema ništa od toga.

U razgovoru koji je obavljen sa njim dva dana pre raspisivanja poternice rekao je "da nema veze sa ubistvom i da je osumnjičen policija bi, kako navodi, već došla po njega".

Na pitanje o Ivani je rekao:

- Upoznali smo se na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime, mart, april, ako se ne varam. Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me. Ja sam išao, družili se, šetali, ništa nismo imali, znači između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru. Zamolio bi sve portale, sve ljude, da pre nego što počinju da nešto pišu o meni, da razmišljaju malo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.