JA BIH TO PREDAO POLICIJI! Devojka izgubila prsten, prijatelji zaronili da ga nađu, ali su PRONAŠLI NEŠTO POTPUNO NEOČEKIVANO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:17

"JA BIH TO PREDAO POLICIJI!" Devojka izgubila prsten, prijatelji zaronili da ga nađu, ali su PRONAŠLI NEŠTO POTPUNO NEOČEKIVANO!

Devojka izgubila prsten dok je skakala s litice: Njeni drugari zaronili da ga nađu, ali su tom prilikom našli nešto sasvim drugo

Gubitak komada nakita pretvorio se u pravu potragu za blagom, prema rečima jednog čoveka. Naime, nakon što je njegovoj prijateljici ispao prsten u vodu tokom izleta na otvorenom, on je zaronio, ali umesto prstena pronašao je nešto sasvim drugo.

Kolti je pokazao snimak sebe sa svojim prijateljima na litici pored vode u videu na TikToku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je objasnio šta se zapravo desilo.

- Naša prijateljica Zoe skočila je u vodu i izgubila prsten. Pa smo, naravno, moj prijatelj Austin i ja skočili u vodu da vidimo možemo li da ga pronađemo - rekao je.

Međutim, Kolti je duže vreme bezuspešno pretraživao vodu sa svojim prijateljem Austinom, kada su našli nešto, što definitivno nisu tražili.

- Nakon 30 minuta potrage, nismo pronašli prsten, ali smo otkrili nešto drugo. Pronašli smo okruglu, metalnu kutiju zaglavljenu u stenovitom mulju. Prilikom trećeg ronjenja, odlepili smo je i izneli na površinu. Metalna traka bila je zarđala, pa smo je odneli u kuću da je otvorimo s nekim alatom - rekao je.

Prilikom otvaranja zarđalog sefa ronioci su pronašli stare novčiće, ali i vatreno oružje.

- Nažalost, još nismo pronašli Zoin prsten. Vratićemo se na lokaciju kako bismo mogli da ga nađemo ili bilo koji drugi kul predmet - dodao je.

Video je zaokupio pažnju korisnika TikToka koji su svoja razmišljanja podelili u komentarima.

"Možete li da saznate nešto više o novčićima? Koliko su stari i odakle su?", "Pištolj bačen u zaključanu kutiju u jezeru? Čini se pomalo sumnjivim ako mene pitate", "Ovo je verovatno oružje korišćeno u zločinu. Možda da to predate policiji","Ti novčići mogu biti retki i da vrede hiljade. Očisti to i idi ravno u zalagaonicu", glasili su komentari ispod videa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.