JA BIH PRVI DOŠAO Skandalozan snimak dubrovačkog odbornika - oborio čašu, psovao Boga i tražio otvaranje JAVNE KUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 17:11

"JA BIH PRVI DOŠAO" Skandalozan snimak dubrovačkog odbornika - oborio čašu, psovao Boga i tražio otvaranje JAVNE KUĆE

Nastup koji je šokirao lokalnu ali i regionalnu javnost.

Nezavisni odbornik Ivica Roko na sjednici Skupštine grada je pitao gradonačelnika Matu Frankovića o otvaranju javne kuće u Dubrovniku.

Interes građana je ogroman. Stalno me zaustavljaju i pitaju. Ja bih došao prvi! Ja bih prvi pošao odmah - rekao je Roko koji je prasnuo u smeh i odmah dobio opomenu od predsedavajućeg.

Roko je nakon toga napravio niz incidenata u skupštini, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psovke i vulgarne opaske vezane za žene.

Ovo nije prvi put da pomenuti odbornik traži legalizaciju prostitucije u Dubrovniku.

Nakon svog skandaloznog izlaganja napustio je sjednicu i poručio "Idem ja na pivu. Goodbye".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA BIH JE PRVI POSETIO" Sramotan snimak iz Dubrovnika, poslanik tražio otvaranje javne kuće: "Idem ja na pivo"

Izvor: Blic, 25.Jun.2023

Nezavisni poslanik Ivica Roko na sednici Skupštine grada pitao je gradonačelnika Matu Frankovića o otvaranju javne kuće u Dubrovniku. Snimak njegovog izlaganja postao je hit na društvenim mrežama, a dogodio se pre desetak dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.