JA BIH GA KAMENOM UBIO Senad Ramović šokirao izjavom o Muameru Zukorliću

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 22:54

"JA BIH GA KAMENOM UBIO" Senad Ramović šokirao izjavom o Muameru Zukorliću

Ramović je već bio optužen da je nameravao da ubije tada glavnog muftiju Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića.

Senad Ramović poznatiji kao Becan ni nakon 13 godina provedenih u zatvoru ne krije aspiracije za likvidacijom akademika Muamera Zukorlića.

On je u intervju za televiziju Hepi kazao da ima toliko podataka o kretanju Muftije, da bi ga lako mogao ubiti i kamenom.

- Ja da sam hteo Muftiju da ubijem ja bih ga kamenom ubio. Meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne treba puška za njega. Znam tačno lokacije, gde se kreće, kad se kreće, tačno određeno kad ide na ručak nedeljom u Orlje, u njegovo selo, sačekaću ga, kamenom ga ubiti i stutati ga u provaliju - rekao je Ramović, prenosi portal Sandžak pres.

Podsećamo da je Ramović, osim za krivična dela terorizma i nedozvoljenog držanja oružja, bio optužen da je nameravao da ubije tada glavnog muftiju Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića.

Planirano je da Ramović, Hot i Hodžić gađaju džip u kome je bio muftija Zukorlić, navedeno je prilikom suđenja u Specijalnom sudu.

Senad Ramović Becan je presudom Specijalnog suda u Beogradu 2009. godine osudio na 13 godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.