Izvještaj sa 10. Božićnog turnira

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 04.Jan.2011, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvještaj sa 10. Božićnog turnira

Velika pobjeda Delija Četvrtfinalnim utakmicama nastavljen je 10. Božićni turnir u malom fudbalu "Slavija 2011". U polufinale su se plasirali Miraž TKT, Delije Sarajevo, Bizant i Haus Milos. Miraž TKT je savladao Restoran Kamin rezultatom 5:2. Mlada ekipa Kamin sastavljena od mladih fudbalera Slavije nije imala snage da se suprostavi mnogo jačoj ekipi Miraža.
I Ekipa Vizantije je dosta lako došla do pobjede protiv Recreativa. Meč su riješili već u prvom poluvremenu kada su poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << sa 3:0. Do kraja je Blagojević uspio smanjiti na 3:1 i to je bio konačan rezultat.
Utakmicu Haus Milos-King Elektroluks su odlučili penali. Utakmica je bila tvrda tokom svih 40 minuta igre. Knežević je Paljane doveo do vodstva od 1:0, ali je Jusić uspio poravnati u posljednjoj minuti meča na 1:1. Pobjednik je odlučen poslije penala. Knežević i OPANKOVIĆ su u prvoj seriji bili neprecizni, a meč su odlučili golmani. Pelemiš je promašio, a Kadić pogodio i donio svojoj momčadi polufinale ... Opširnije...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.