Izvisio menadžer Britni Spirs

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvisio menadžer Britni Spirs

Sud odbacio tužbe Sema Luftija, koji od porodice Spirs neće dobiti ni cent od novca koji je tražio.

Sem Lufti, nekadašnji menadžer pop princeze Britni Spirs, tužio je njene roditelje sudu zbog navodnog kršenja ugovora, klevete i fizičkog napada. On je zahtevao novčanu odštetu, kao i 15 odsto profita od pevačicinog albuma "Blackout" iz 2007. prodatog u više od tri miliona primeraka.

Sud u Los Anđelesu odbacio je njegovu tužbu, pošto bivši menadžer nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspeo da iznese dovoljno dokaza. Njegov slučaj zasnivao se na blaćenju porodice i same pevačice, kojoj je sudija preporučio da ne dolazi na ročišta.

Lufti je radio kao Britnin menadžer nekoliko godina, dok ga njena porodica nije otpustila 2009. i na sudu dobila zabranu prilaska za njega. Lufti od tada pokušava da izvuče još neki novac od Spirsovih, ali sada mu je sud konačno rekao "ne".

"Niste uspeli da dokažete nijednu svoju tvrdnju, i nemamo izbora, odbacujemo tužbu", rekla je sudija Suzen Brugera.

(MONDO, foto AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.