Izuzetno živ četvrtak u klubovima

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izuzetno živ četvrtak u klubovima

Četvrtkom je u beogradskim klubovima standardno dobar provod. Obišli smo neke klubove, pogledajte koga smo sve sreli i kakav je provod bio. Dom omladine

U Kulturnom Centru Grad održan je treći humanitarni koncert "Pojačaj". On je označio i početak akcije pod nazivom "Moj komšija bez krova", a planirano je da prikupljena sredstva sa drugog i trećeg koncerta budu iskorišćena za pomoć beskućnicima kako bi lakše preživeli zimu. Pogledajte ko je sve podržao tu akciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
KC Grad

U Domu omladine aktuelna je "Misija Beograd", a mladi će do 20. januara moći da se okupljaju i zabavljaju u okviru manifestacije "Raspust za dž". Sinoć su svoje umeće imali priliku da pokažu brejkdenseri. Fotke ovde.

"Radionica"

U "Radionici" održan je "acoustic night" a okupljeni u ovom klubu su se ludo zabavljali. Fotke iz "Radionice" možete pogledati ovde.

"Mladost ludost"

Standardno dobra atmosfera bila je i u klubu "Mladost ludost". Pogledajte ko se sve provodio ovde u četvrtak.

Na sajtu nightlife.24sata.rs objavljujemo fotografije iz noćnog provoda - svake večeri slikamo vas na plesnim podijumima, u koncertnim salama, klupskim akcijama...

Ako želite i vi da podelite neke fotografije, jednostavno se preko svog fejsbuk ili tviter naloga ulogujte ovde.

Povezane vesti: Pogledajte kako su se Danijela i Dubravka provele na koncertu Flamingosa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.