Izrešetan muškarac u centru Bačke Palanke

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrešetan muškarac u centru Bačke Palanke

P.R. (49) upucan je večeras u centru Bačke Palanke. Prema prvim rezultatima istrage, na njega je pucao Z. M. (55), koji je penzionisano vojno lice.

Foto: MONDO, Lana Stošić

Napadač se tereti da je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja od kojih su najmanje dva pogodila žrtvu, piše “Alo”.

"Pacijent je primljen na urgentnu hirurgiju KC Vojvodine gde je Pregledan. Konstatovane su mu dve prostrelne rana. Jedan metak pogodio ga je u predelu potkolenice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a drugi u predelu nadlaktice. On je nakon ukazane pomoći zadržan na klinci za ortopediju i nije životno ugrožen", rekli su za "Alo" u toj ustanovi.

Meštani Bačke Palanke o motivima ovog zločina nagađaju, a prema čaršijskim pričama nije isključena mogućnost da se radi o zločinu iz strasti, jer je navodno napadač mislio da ga žena vara sa žrtvom.

Rezultati istrage će pokazati pravi motiv ovog zločina.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.