Izrešetan auto u Novom Sadu, dva mladića povređena

Izvor: Press, 14.Sep.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrešetan auto u Novom Sadu, dva mladića povređena

Napad se dogodio oko 1 čas posle ponoći, a u Urgentni centar su se javili mladići sa lakšim povredama zadobijenim od vatrenog oružja.
Kako su za naš portal rekli u Kliničkom centru Vojvodine, jednom od mladića, M.R. (23) iz Novog Sada, metak je okrznuo desnu potkolenicu, i on je pušten na kućno lečenje, dok drugi mladić, D.M. (26) iz Novog Sada, ima prostrelnu ranu na desnoj butini zbog čega je zadržan na klinici za ortopediju.

Prema nezvaničnim informacijma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pucnjava je verovatno posledica obračuna navijačko-huliganskih grupa iz Novog Sada, a jedan od ranjenih mladića je povezan sa nekoliko incidenata koje su napravile ove kriminalne grupe.
Više informacija očekuje se u saopštenju policije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrešetan auto u Novom Sadu, ranjena dva mladića

Izvor: Blic, 14.Sep.2014

U noćašnjoj pucnjavi u novosadskom naselju Detelinara povređena su dva muškaraca - D. M. (26) i M.R. (23) - obojica iz Novog Sada i njima je ukazana pomoć lekarska pomoć...Kako je rečeno Tanjugu u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, D. M. je zadobio prostrelnu ranu desne butine, stabilnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.