Izraelskoj misici oduzimaju titulu jer je sarađivala sa neprijateljem?!

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelskoj misici oduzimaju titulu jer je sarađivala sa neprijateljem?!

TEL AVIV - Selfi jedne izraelske kraljice lepote izazvao je veliko uzbuđenje u Libanu i neki Libanci pozvali su da se njihovoj lepotici, koja se nadmeće za Mis univerzuma oduzme titula zbog saradnje s neprijateljem. Mis Izraela Doron Matalon postavila je svoju fotografiju sa misicom Libana Sali Grež (Saly Greige) na kojoj se zajedno smeju tokom priprema u Majamiju, gde će pobednica biti proglašena 25. januara. Te dve susedne zemlje su tehnički u ratu, iako je na granici mirno od sukoba u leto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 2006. godine. Libancima preti zatvor ako pozovu nekoga u Izraelu ili otputuju u tu zemlju i svi izraelski proizvodi zabranjeni su u Libanu, navodi Rojters. Neki Libanci su tražili preko društvenih mreža da gospođici Grež oduzme titula zbog kontakata s građankom neprijateljske zemlje. Ona je, međutim, nastojala da se odbrani na Instagramu, istakavši da se radi o foto bombi, odnosno da ju je Matalon saletala da se fotografišu zajedno i na kraju je silom napravili selfi. Matalon je na svom Fejsbuk nalogu napisala da nije iznenađena zbog incidenta, ali da je žalosti. "Loše je što nismo mogli neprijateljstvo ostaviti po strani", napisala je ona. Libanska lepotica je napisala: "Od prvog dana mog dolaska da učestvujem u Mis univerzumu bila sam vrlo oprezna da izbegnem svaku fotografiju ili komunikaciju sa mis Izrael, koja je pokušala nekoliko puta da se fotografiše sa mnom. Ja sam se slikala sa mis Japana, mis Slovenije i ođednom je mis Izrael uskočila napravila selfi i stavila ga na društvene mreže - to je ono što se desilo i ja se nadam da ću imati vašu punu podrsku na izboru za mis Univerzuma".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na meti kritika zbog selfija sa misicom Izraela

Izvor: B92, 19.Jan.2015

Naizgled bezazlen selfi sa izbora za Mis Univerzuma, izazvao je mali politički skandal. Misica Libana, Sali Grež je na meti kritika zato što se na slici pored još dve devojke našla sa misicom Izraela, Doron Matalon...Nakon što je Matalon postavila sliku na svoj instagram profil, libanska televizija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.