Izraelski predsjednik uputio poruku saučešća: Kralj Abdullah je bio čuvar islamskih svetinja

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jan.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski predsjednik uputio poruku saučešća: Kralj Abdullah je bio čuvar islamskih svetinja

Svijet – Izraelski predsjednik Reuven Rivlin je objavio poruku saučešća povodom smrti kralja Saudijske Arabije Abdullaha bin Abdulaziza. “Izražavam tugu zbog smrti kralja Abdullaha”, naveo je predsjednik Rivlin. Napomenuo je kako je saudijski kralj bio vrlo odgovoran vođa svoje zemlje. “On je bio osoba koja je imala tradiciju duboke vjere i bio je odgovoran lider. Kao čuvar islamskih svetinja, kralj Abdullah je bio posrednik koji poštuje osjetljivost Jerusalema. Mudrim politikama >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << mnogo je doprinio stabilnosti našeg regiona i Bliskog istoka”, dodao je Rivlin. Bivši izraelski predsjednik Shimon Peres je kazao da je smrt saudijskog kralja veliki gubitak za cijeli Bliski istok. “Ovo je veliki gubitak za mir na Bliskom istoku”, naveo je Peres. (Anadolu Agency)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kerry: Bila bi najveća greška optuživati muslimane zbog nečega što nisu počinili

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jan.2015

Amerika – Američki državni sekretar John Kerry je na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu izjavio da je pogrešno optuživati muslimane zbog nečega što nisu činili. “Bila bi najveća greška optuživati muslimane zbog grešaka koje oni nisu počinili”, rekao je Kerry. Napomenuo je da nijedna...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.