Izraelska vojska gađala groblje u izraelskom kampu Džabalija

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 22:54

Izraelska vojska gađala groblje u izraelskom kampu Džabalija

Izraelska vojska je u prethodnih nekoliko sati gađala groblje u izbegličkom kampu Džabalija, koje su nedavno napravili stanovnici tog kampa na severu Gaze.

Katarska medijska mreža navodi da se na snimcima sa te lokacije vidi da su ljudski ostaci dospeli na površinu tla kao rezultat eksplozija, a stanovnici pokušavaju da ih sahrane na drugoj lokaciji.

Al Džazira navodi da se na snimku palestinskog novinara Moamena Abu Ovde, čiju je verodostojnost, kako dodaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdila, vidi veliki krater nakon izraelskog napada, kao i razbacana tela koja su prethodno bila sahranjena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.