Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2024, 13:16

Izraelska istraga pogibija u humanitarnom konvoju u Gazi: Najviše žrtava stampeda

Izraelska vojska je, na osnovu preliminarne istrage pogibije Palestinaca koji su čekali humanitarnu pomoć, utvrdila da izraelske snage nisu napale palestinske civile i da je većina njih poginula u stampedu, saopštio je danas portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Danijel Hagari.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrael: Nismo ih mi pobili, gazili se do smrti

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Izraelske snage nisu napale palestinske civile i većina njih je poginula u stampedu...Ovo je utvrdila izraelska vojska na osnovu preliminarne istrage pogibije Palestinaca koji su čekali humanitarnu pomoć, saopštio je danas portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Danijel Hagari...Hagari je naveo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.