Izraelac u Beogradu učinio nešto vredno divljenja: Umesto rođendanskih poklona pomoć za migrante

Izvor: B92, 10.Sep.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelac u Beogradu učinio nešto vredno divljenja: Umesto rođendanskih poklona pomoć za migrante

Svi tačno znamo šta želimo da dobijemo za rođendan, iako nas svaki poklon obraduje. Jedan stranac u Beogradu, zapravo izraelski diplomata, svoj rođendan proslavio je na vrlo zanimljiv način.

Naime, prijateljima je putem pozivnice izneo poseban zahtev - da donesu pelene i kozmetiku za bebe, a samo par dana posle rođendanske proslave svoje rođendanske poklone donirao je izbeglicama iz Sirije.

Itaj je zamenik ambasadora Izraela u Beogradu i prethodnog vikenda pripremio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rođendansku proslavu, a gosti su mu ispunili želju: da pomogne izbeglicama iz Sirije koje su se zatekle u Srbiji.

“Bio mi je rođendan, napunio sam 34 godine, pokloni mi više nisu potrebni. Imam dovoljno boca vina kod kuće i nemam više gde da ih stavim i ovo je najbolji poklon koji sam mogao da dobijem i pomognem ugroženima”, kaže Itaj za Bulevar B92.

Pogledajte šta je on još rekao u izjavi za našu emisiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.