Izrael u pregovorima o oslobađanju talaca u Gazi

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 00:17

"Izrael u pregovorima o oslobađanju talaca u Gazi"

Izrael vodi razgovore o oslobađanju talaca koji su u zatočeništvu u Gazi rekao je premijer Benjamin Netanjahu predstavnicima Foruma za taoce i nestale porodice.

"Trenutno vodimo razgovore. Ne mogu da kažem više o statusu pregovora – radimo na tome da ih sve vratimo kući. To je naš cilj“, rekao je on premijer porodicama talaca.

Izraelski ratni kabinet, koji bi trebalo da se sastane kasnije večeras, raspravljaće o predlogu Katara za oslobađanje talaca i prekid >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatre u Gazi, javio je izraelski Tv Kanal 12.

Šef Mosada Dejvid Barnea trebalo bi da učestvuje na sastanku vlade kako bi ministrima otkrio detalje katarskog predloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.