Izrael, Palestina i nasilje: Kuća vođe Hamasa bombardovana u vazdušnom napadu

Izvor: Danas, 16.Maj.2021, 11:09

Izrael, Palestina i nasilje: Kuća vođe Hamasa bombardovana u vazdušnom napadu

ReutersRaščišćavanje posle vazdušnih napada u Gazi Izraelska vojska tvrdi da je bombardovala kuću političkog lidera Hamasa u talasu vazdušnih napada na Pojas Gaze. Objavili su i video eksplozije za koji kažu da prikazuje bombardovanje doma Jahje Sinvara, lidera ekstremističke grupe na toj teritoriji. Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obećao je da će „nastaviti da odgovara silom“ […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NETANIJAHU PRAVDA NAPADE NA ZGRADE: Tamo su bili palestinski teroristi, vojnu kampanju nastavljamo punom snagom!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2021

"U visokoj zgradi u Gazi, koju je izraelska vojska raketirala i srušila u subotu, nalazio se obaveštajni štab palestinske terorističke grupe, a tu su bile i kancelarije američke novinske agencije AP", izjavio je danas premijer Izraela Benjamin Netanijahu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.