Iznosili stotine uvreda i laži na račun Vučića, a sada seire nad Vučkovom sudbinom VIDEO

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 22:29

"Iznosili stotine uvreda i laži na račun Vučića, a sada seire nad Vučkovom sudbinom" VIDEO

Novinar Dragan J. Vučićević osuđen je za uvredu na šest meseci zatvora zbog izrečene istine, objavljeno je danas na novom snimku na društvenim mrežama.

"Kolege koje danas seire nad Vučkovom sudbinom i dalje su na slobodi iako su dosad objavili i izrekli stotine laži i uvreda na račun Aleksandra Vučića", navodi se na snimku.

Na pomenutom snimku nalaze se i isečci iz emisija na kojem se vređao predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oni koji su godinama iznosili laži i uvrede na račun predsednika danas nekažnjeno likuju nad Vučićevićevom presudom(VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 04.Apr.2023

Pokrenuta je peticija sa ciljem da uvreda više ne bude krivično delo i da se u Srbiji više nikad ne ponovi da jedan novinar ode u zatvor zbog istine

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.